Читайте нас в соціальних мережах

16 красунь змагатимуться за корону "Міс Тернопіль-2015"

П'ятниця, 06 березня 2015 13:33
Тернопіль – у передчутті свята весни і краси. Вже наступної п’ятниці у нашому місті оберуть ту, котра гордо носитиме звання «Міс Тернопіль-2015».

Переможниця конкурсу, окрім призів від організаторів, отримає також можливість представляти нашу область на "Міс-Україна-2015", що відбудеться в травні , а вже наприкінці року поїде на "Королеву України-2015".

Цьогоріч за корону найкрасивішої змагатимуться 16 тернополянок, які попередньо пройшли відбір та активно тренувалися впродовж останніх місяців. Дівчата вже встигли освоїти дефіле, пройшли численні тренінги на тему здоров’я і краси, займалися з кращими майстрами спорту з художньої гімнастики, дієтологами та косметологами.

Зважаючи на події в Україні, шостий за рахунком конкурс «Міс Тернопіль» дещо змінив свій формат.

- Звісно, будуть виходи учасниць у діловому стилі, купальниках та вечірніх сукнях, адже тема конкурсу незмінна – весна, життя. Втім, дівчата в рамках конкурсу беруть участь у різноманітних благодійних акціях, мета яких – збір коштів для потреб бійців АТО, - зауважив регіональний представник Національного конкурсу "Міс Україна" Володимир Заверуха.

Початок конкурсу – 13 березня о 19 годині у драмтеатрі ім. Т. Шевченка. Квитки – вже у продажі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ