Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі назріває черговий бойкот?

Субота, 28 лютого 2015 16:23
Вже завтра тернополяни їздитимуть в маршрутках за новим тарифом. З 1-го березня плату за проїзд підняли до трьох гривень. Місцевих мешканців закликають принципово відправляти від завтра маршрутки «в ігнор» та пересідати на екологічний вид транспорту – тролейбуси.

Відповідні звернення до мешканців обласного центру вже поширюють в соцмережах.

- Друзі, давайте просто заради цікавості з 1 березня будемо пересідати на тролейбуси. Маршрутки стануть по 3 грн, перевізники кажуть, що їм нема чим обслуговувати автобуси і все їм мало. Та коли буде подорожчання, то багато людей пересяде на тролейбуси і велосипеди, тож давайте заради принциповості підтримаємо екологічний транспорт, - пишуть ініціатори тернопільського «транспортного» бойкоту.

За словами тернополян, альтернативу для економії коштів таки доведеться шукати, адже нерідко, аби добратися до «пункту призначення» доводиться їхати з пересадками. Тож, кажуть містяни, тролейбусом хоч і довше їхати, але наполовину дешевше.

- Перевага тролейбусів у тому, що вони «годинами» не стоять на зупинках, збираючи всіх пасажирів, як то часто буває з маршрутками. А ще водії не сваряться з пасажирами, не влаштовують перегони на дорогах. Крім того, зараз у тернопільських тролейбусах з’явився безкоштовний wi-fi, тож переваг куди більше, ніж «мінусів», - впевнений тернополянин Олексій Старицький.

Коментарі  

+1 #5 YRa 01.03.2015, 03:35
A chomy nihto ne bajkotyje prodyktu harchyvannja jaki podorogchalu v kilka raz
Скарга
0 #4 Надія Шпачук 28.02.2015, 18:26
Доброго дня .Вношу одну пропозицію : квитки на тролейбус повинні мати продовжену дію , наприклад, один квиток дає можливість використати транспорт кілька разів на протязі однієї години . Як у Європі . Тоді побачимо ,як зміниться ситуація .
Скарга
0 #3 галина 28.02.2015, 18:18
Пересідаємо на тролейбуси.По іншому нічого не вийде.Для Тернополя ця ціна забільшена ,4 -та частина Львова.
Скарга
0 #2 галина 28.02.2015, 18:14
Я підтримую Вас.Обслуговува ння на низькому рівні а плата так як за люкс.Менше потрібно в кишені ставивити.Потрі бно втановити касові апарати і все стане на свої місця.
Скарга
+1 #1 крек 28.02.2015, 17:36
хороша ідеz може якість надання послуг буде краща.необхідно щоб до влади прийшли молоді амбіційні люди а цю на смітник
Скарга

Додати коментар