Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільським абітурієнтам підготуватись до ЗНО допоможуть безкоштовні відео-лекції

П'ятниця, 27 лютого 2015 10:07
Тернопільські абітурієнти зможуть підготуватися до ЗНО за допомогою безкоштовних відео-лекцій.

Для цього громадський проект «Prometheus» спільно з партнерами з «Освіта – онлайн» запускають перші в Україні масові безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії.

Мета проекту – не просто окремі курси, а взаємопов’язані цикли курсів з найактуальніших для країни тем (бізнес, IT, іноземні мови, право, історія тощо).

Відтак розробники мають на меті зробити підготовку до ЗНО доступною всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності коштів на послуги репетиторів, чи рівня викладання в школі. Нові курси також допоможуть абітурієнтам із зони АТО, тимчасово окупованих територій та біженцям.

В найближчі місяці на платформі «Prometheus» з’являться курси з підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії та англійської мови.

Кожен курс проекту складається з ілюстрованих відео лекцій та інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Курси доступні за таким посиланням: http://prometheus.org.ua/zno

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ