Читайте нас в соціальних мережах

Рядового, який в Тернополі лаявся і справляв нужду на людях, посадять на 2,5 роки

Четвер, 12 лютого 2015 08:24
2,5 роки тюрми за невиконання наказів командування призначив Тернопільський міськрайонний суд військовослужбовцю батальйону «Збруч» Сергію Трусову.

Чоловік каже, що подаватиме апеляцію, адже з таким рішенням Феміди незгідний, адже відколи його «перекинули» в батальйон Територіальної оборони «Збруч», не міг порузімітися із новим командуванням.

Сергію Трусову 28 років. Сам він родом із Славути, що на Хмельниччині. Чоловік був мобілізований весною минулого року. Пройшовши відповідну військову підготовку, разом з хлопцями з Володимир-Волинської бригади був на сході, однак частину згодом розформували, адже вона зазнала чималих втрат. Так батько шестимісячної доньки й потрапив у «Збруч».

Додамо, що проблеми у мешканця Хмельниччини почалися влітку, прибувши в Тернопіль для доукомплектування частини з 51-ої механізованої бригади, він, разом із іншими співслуживцями відверто принижували звання військових своїми аморальними діями. 15 червня молодший сержант Шитіков, молодший сержант Федорук, рядовий Оніщук і рядовий Трусов, будучи напідпитку, нецензурно лаялися та справляли нужду в громадських місцях, не боячись ні відповідальності, ані осуду, дозволивши собі повернутись у частину аж через три дні. Наступного дня інформацію про військових, які вели себе аморально на очах у тернополян, підтвердив Ігор Ларін. Він пообіцяв покарати винних, які своїми вчинками зневажили саме звання військових.

Пізніше, ці ж люди звинувачували свого командира у знущанні та давали коментарі місцевій пресі про те, що Ларін погрожував їх вбити. Цим самим військові намагалися дискредитувати керівництво батальйону, а надана ними інформація згодом була перевірена і підтвердження не знайшла.

Зараз засуджений перебуває під вартою у чортківському СІЗО. Рядовий каже, що в разі звільнення готовий хоч зараз йти воювати, але вже в складі іншого командування.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ