Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі зібрали майже 20 тисяч гривень на концерті для бійців АТО «Добровольчого Українського Корпусу»

Субота, 31 січня 2015 20:47
Майже 20 тисяч гривень зібрали на концерті «Сталевий промінь волі» для бійців АТО «Добровольчого Українського Корпусу».

Про це у Фейсбуці повідомила один з організаторів Ірина Бревко. «ОТОЖ! Підбиваємо підсумки проведення благодійного концерту в рамках проекту "Сталевий промінь волі")), - написала активістка. - ВСЬОГО ОТРИМАНО КОШТІВ 19465,00 грн: 1. Благодійні пожертви співорганізаторів 5400,00грн.; 2. Попередній продаж квитків 5460,00грн.; 3. Продаж квитків в день концерту 6330,00грн.; 4. Благодійна пожертва від волонтерської ініціативи "Галицькі соколи" 2000,00грн.; 5. Кошти, вилучені зі скриньки, котра була при вході в "Хмільне Щастя" 275,00грн».

ці кошти, а також кошти з попереднього концерту (а це 13500,00 грн) будуть використані для купівлі буса Wolkswagen Transporter для бійців 6-го (Тернопільського) Батальйону Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор". Такий транспорт необхідний нашим бійцям для переїздів на ротацію, а також для доставки необхідної допомоги на передову!

Нагадаємо, що вчора у Тернополі відбувся благодійний концерт «Сталевий промінь волі» за участю українських гуртів "Широкий лан", "Голос крові", "Joryj Kłoc", "Фіра", друг Арій, "Новинний Кудень" на підтримку Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор". Виручені кошти у повному обсязі будуть спрямовані на потреби хлопців, які воюють на сході.

Головний організатор "Жіноча Січ" та за підтримки "Правого сектора".  

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ