Читайте нас в соціальних мережах

Руслана Найдух, яка чудом вижила після аварії на Теребовлянщині, нічого не пам'ятає

П'ятниця, 23 січня 2015 11:03
Про це у соцмережі "Вконтакте" пише одна з медсестер, яка здійснює нагляд за дівчиною. За її словами, Руслана отримала травми, що не загрожують її життю.

Щоправда, дівчина про аварію нічого не пам'ятає, а рідні, очевидно, не хочуть травмувати психіку потерпілої.

- Вона буде жити, вчора їй зашивали язик...Але вона нічого не пам’ятає і, скоріш за все, ще й не знає про смерть свого хлопця, - пише медсестра Христина. - Стан її стабільний.

Щодо іншої дівчини, яка загинула на руках у медиків 21 січня, то, переконує очевидець, померла вона не у кареті швидкої допомоги, а безпосередньо в медустанові - лікарі не встигли нічого зробити - Ольга лише тричі відкрила очі і померла.

Аварія трапилася під час руху колони автомобілів з Гусятинщини до Тернополя, де земляки хотіли зустріти тіло вбитого "кіборга" Володимира Труха. Через слизьку дорогу в першу машину у колоні несподівано в'їхав бус "Мерседес Спрінтер", передні колеса якого були ще й на "літній  резині". Молодий водій "Лади 2110" отримав травми несумісні з життям і загинув на місці ДТП, інших пасажирок у важкому стані доправили в найближчу лікарню, де одна з них згодом померла.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #3 Я 23.01.2015, 18:06
А нащо тоді той медик про це так публічно в групі контакту писала? Я й сама то бачила ще вчора.
Якщо це була ю таємниця або вона щось в тому розуміла про те, що треба рот на замку тримати, то б і питань не виникало лишніх.
Скарга
+1 #2 Ірина 23.01.2015, 16:41
а хіба у нас скасували лікарську таємницю???
хіба відносини медичного закладу і пацієнта - не конфіденційні? для чого виставляти на загал подробиці що і як їй зашивали?
негарно, некоректно і не по-людськи!
Скарга
+3 #1 ольга 23.01.2015, 11:43
Не розумію, з якого часу медпрацівники отримали право обговорювати в соцмережах діагнози і хід лікування своіх пацієнтів?
Скарга

Додати коментар