Читайте нас в соціальних мережах

Жахлива ДТП на Теребовлянщині: загинув хлопець, який їхав зустрічати вбитого "кіборга"-земляка. ФОТОРЕПОРТАЖ

Середа, 21 січня 2015 12:02
Колона з близько десятка автомобілів виїхала сьогодні з Гусятинського району, аби зустріти в Тернополі загиблого "кіборга" Володимира Труха. 

Та під час руху руху колони трапилося жахливе ДТП, якому загинув земляк Героя, ще двоє людей - у важкому стані. Як повідомляє кореспондент "Тернополян", аварія трапилася між селами Мшанець і Деренівка Теребовлянського району. В автомобілі на час ДТП перебували 24-річний хлопець, його наречена і сусідка- усі з села Жабинці, звідки родом і сам Володимир Трух. Постраждалі їхали зустріти тіло односільчанина - його мали привезти в Тернопіль близько 11.30 години.

В результаті аварії водій машини від отриманих травм загинув на місці, його наречену та сусідку забрали в районну лікарню - обоє у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, що Володимир Трух (служив у 80-ій ОАЕМБ) загинув під час штурму Донецького аеропорту 17 січня. Хлопцю відірвало руку і він помер від надмірної втрати крові в терміналі летовища.

Коментарі  

+8 #1 Сергій 21.01.2015, 17:20
Дуже жахлива історія, навідь в голові не можу уявити що це правда, вони не заслуговують на таку смерть, нехай земля буде пухом.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ