Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

У мерії обіцяють відновити фотографій загиблих тернопільських майданівців

П'ятниця, 16 січня 2015 13:30
Стелу із фотографіями загиблих під час Майдану жителів нашого краю місцева влада не чіпала, а понищили її - не людські руки.

- Вже 22 січня, на День Соборності, тернополяни побачать оновлену стелу - фотографії будуть у нових рамках на тому ж місці, що й раніше, -  переконує начальник управління культури і мистецтв ТМР Василь Кармазин. - Впорядкують стелу працівники житлово-комунального господарства, які забрали фото хлопців з Небесної Сотні, коли сильний поривчастий вітер покидав додолу світлини в рамках зі стенду.

Додамо, що стелу пам'яті Героїв Небесної Сотні було встановлено в центрі Тернополя ще весною минулого року після закінчення Революції гідності на Театральному майдані. Потім там дочепили і світлини загиблих воїнів у зоні АТО. Майже щодень туди приносили квіти. Городяни зупинялися помолитися. Впродовж останнього року багато урочистих заходів, присвячених подіям в житті українського народу, проходили саме біля цього стенду. Тимчасово стелу переміщено зараз до трихстороннього годинника і повернуть назад по завершенні циклу новорічно-різдвяних свят.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ