Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Тернопільські "автомайданівці" погрожуть правоохоронцям опублікувати фото їхніх коханок

Середа, 14 січня 2015 21:12
Тернопільські автомайданівці вирішили по-своєму боротися із корупцією. Цього разу активісти погрожують взятися за правоохоронців, котрі намагаються уникнути люстрації.

Так, голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Василів заявив, що йому відомо про корупційні схеми, що готуються в міліції, тож активісти дали "останнє китайське попередження".

- Ой,а нам поступила інформація про нову корупційну схему придуману тернопільськими міліціонерами для обходу люстрації і призначення на посади! Попереджаємо Вас, будете пропадати кожної ночі по декілька ган*онів зразу ,і ніхто вас не знайде, зупиніться су*и! Даємо вам пі*арасам два дні! І опублікуємо все з прізвищами і фотками ваших коханок, на яких нерухомість стоїть, - пише у соцмережі Фейсбук Ігор Василів.

Зі слів автомайданівця, зараз він перебуває у столиці. Саме там він роздобув інформацію, яка викриває всю суть наших правоохоронців. Про все це він вже особисто повідомив "верхівці" обласної міліції. Залишається лише дочекатися активних дій "автомайданівців", які пообіцяли поділитися "секретними файлами" зі ЗМІ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ