Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни проти «бухої» Маланки від шинкарів у місті

Четвер, 08 січня 2015 10:26
Відомий веломандрівник Роман Задорожний висловився проти формату першого свята Маланки у Тернополі, профінансованого виробником горілки та рестораторами.

 Крім того, одразу на афіші заходу зображена буковинська Маланка, яка до нашого краю не має жодного стосунку.

«Відродження традицій на старий новий рік?, - написав Роман Задорожний на своїй сторінці у Фейсбуці. - Можете називати мене, як собі захочете та закидати шкурками від мандаринок, але нічого не зрозумів з такого відродження.
Файні(?) ресторації знову заставляють думати про них гірше ніж вони є насправді. Саме вони будуть ще однією причиною не зле пабухать поміж святами. А чом би й ні? Може з моєї критики знову визріє задум зібрати по 1000 грн для потреб АТО?)))

Мушу визнати, що ідея відновлення Маланки на наших теренах, то дуже круто, але це має робитися етнографічними методами, а не незрозумілими гульнями.

Щоб не бути голослівним - зачепило фото Буковинської (а саме Красноїльської) Маланки, яке жодним чином не зачепає наші краї, раз.
Похід Маланок поміж ресторанами? Два))
Козацька рада - спонсор? Водка фореве! Таку рекламу ніколи не назву горілкою. Три.

А ще соромно за знайомих, які це поширюють. Якщо вже в Горошовій та славна Маланка таки вмерла, то витратьте час і з'їздіть на Буковину, наприклад.

Всьо - чекаю на мандаринки, тобто шкурки. Так, так - отакий Ромко поганий. Я проти бухла та шуму під час нього, вибачте.
п.с. а по 1000 грн збирайте, нема чого, хоч якась користь буде від того дійства. + я тут рекламу розписую — у Тернопіль

malanka 08 01 15

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #2 діду 08.01.2015, 11:57
А шо в нас не бухе? Незалежність,по крова,НР,перше і друге Різдво,старий НР і так далі ...
Скарга
+2 #1 вася 08.01.2015, 11:09
Ромко,правий.Ре сторатори тільки і думають як набити власні кишені.А "Маланка" чи інші це тільки привід,щоб напоїти і нагодувати народ.
Скарга

Додати коментар