Читайте нас в соціальних мережах

Щоб знати, куди відправляють наших хлопців, посадовець 40 днів провів в АТО

Вівторок, 23 грудня 2014 17:48
Тимчасово виконуючий обов'язки обласного військового комісара провіс 40 днів у зоні АТО.

Володимир Катинський ще в травні написав перший рапорт як доброволець, який бажає відбути в зону АТО. Загалом, ттаких рапортів було три.

У зоні АТО був начальником штабу ракетних військ артилерії і щойно повернувся додому.  Каже – проблем із забезпеченням немає, тому чоловіки можуть не хвилюватися, що нічим буде боронити батьківщину.

 "Забезпечення тилове завдяки волонтерам – не знаю, в чому проблема, зі зброєю стрілецькою проблем немає, а що стосується техніки, яка виходить з ладу, це артилерійські установки, танки, вони підлягають ремонту по ходу бойових дій" - констатує т.в.о. обласного військового комісара Володимир Катинський.

Хоча, зізнається, озброєння у ворога краще. "У терористів переважно зброя 2000-их років, навіть 2014 року випуску бачили. А наша стрілецька зброя дозволяє вести бій, але таки потребує модернізації" - каже Володимир Катинський.

А на наше запитання про те, чи доводилося спілкуватися з бойовиками всміхаючись каже: "я з ними спілкувався тільки, коли уражав" і ддодає, що хоч завтра готовий знову поїхати в зону АТО.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ