Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській міськраді брешуть, що їм нічого не відомо про забудову скверу у центрі. ДОКУМЕНТ

Вівторок, 23 грудня 2014 11:42
Чиновники Тернопільської міської ради відверто брешуть щодо неправомірних представників приватного підприємства «Апостол і Ко», які намагалися почати спорудження торгового павільйону у дворі будинку по Руській, 19.

 Про це свідчать пакет дозвільних документів, які підприємці узгоджували у муніципалітеті. Документи завірені підписами міського Сергія Надала, начальника відділу земельних ресурсів Віктором Кібляром, начальником управління містобудування, архітектури та кадастру Василем Бесагою та заступницею мера Вікторією Остапчук.

Зокрема, у Договорі оренди землі від 12 листопада 2014 року складеного між ПП «Апостол і Ко» та ТМР у додатку «План розташування земельної ділянки…» чітко видно, що одну із клумбу вже викреслили із зелених зон міста. Знизу стоїть підпис пана Кібляра.

Вже під демонтажу каркасу павільйону активсітами, керманич муніципальної поліції Сергій Волков відверто звів наклеп на підприємців: «З’ясувалося, що даному підприємцю дійсно було продовжено договір оренди. Проте це не на ту ділянку, на якій він почав монтувати свій торговий об’єкт. Тому така невідповідність у документах та реальних діях підприємця викликала суспільний резонанс».

Та як можна зауважити зі всього переліку дозволів, ПП мало право споруджувати павільйон. А вся вина за дозвіл на знищення скверу-дитячого майданчика є тільки на чиновниках та депутатах Тернопільської міської ради.

Нижче подаємо всі фотокопії дозвільних документів.

Коментарі  

0 #3 читач 08.05.2015, 17:46
У всіх відео орендодавцями показане сімейство Кайзерів, але як видно із документів - власником ПП Апостол і Ко є такий собі Микола Ониськів. А чи це бува не той Микола Ониськів, про якого Автомайдан повідомляв, як про одного з "рішал", що працює під МРЕВ???
Скарга
0 #2 Сергій 24.12.2014, 15:39
Папір як відомо усе стерпить. Але поясніть мені будь ласка за які такі заслуги цього підприємства можновладці пішли на такі порушення при оформленні документів. Думаю що не за просте "дякую".
Скарга
0 #1 ще трохи 23.12.2014, 13:13
Долбане правління терн сволотівців добігае кікнця,цікаво куди вони будуть ховатися після своеї каденції.....
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ