Читайте нас в соціальних мережах

Ані Лорак - дурна! У неї немає мозку!, - лідер «Кому вниз» Андрій Середа

Вівторок, 02 грудня 2014 12:41
Лідер відомого рок-гурту «Кому вниз» Андрій Середа у притаманному йому стилі висловився про події навколо концерту у Києві псевдоукраїнської співачки Ані Лорак. Культовий музикант не вважає це об’єктом якогось тривалого обговорення, оскільки Лорак сіра маса з відсутністю мізків.

 Цю думку пан Середа висловив на прес-конференції перед концертом «Сталевий промінь волі» у Тернополі, що відбувався у підтримку бійців «Правого сектору» та Добровольчого українського корпусу.

- Є різні люди. Вона дурна. У неї немає мозку, - сказав Андрій Середа. Вона не доросла до духовного рівня. Це рух у постсовдепії, який просто розважає. Як і будь-якій країні, 80% - публіка, яка потребує хліба і видовищ. І їм потрібно це дати, щоб вони працювали на заводах і приносили користь у вигляді матеріальних здобутків.

Не можна у неї вимагати якихось моральних принципів, якщо вона цього не розуміє і не привчена до цього. Це як у російській культурі ще досі у Сибіру існує традиція: якщо ти плюнув на підлогу у хаті, то обов’язково маєш ніжкою розтерти. Тоді це культура. Плюй скільки завгодно у гостях, але ти не розітреш - сукою будеш.

Як до неї можна ставитися позитивно чи негативно, якщо у неї немає позитиву чи негативу. Вона не відноситься як творча людина до людства. Це просто конвеєр. Осягнути людям, які прочитали кілька книжок, дуже важко. Це не потолоч! Це сіра маса! Коли ми їмо, то знаємо, що у кожній їжі є шкідливі речі. Але ми не зважаємо на це, адже ми намагаємося вибрати з цієї маси позитивні вітаміни. Як кажуть ірландці: «Щоб б не відбувалося, могло бути і гірше!». Чому я за це маю переживати!

Коли виходить на сцену свободівець Мірошниченко, а глядачі посилають його «на хир», використовуючи при цьому слово «провокація», змісту якого вони навіть не знають. Але для нього це тільки комплімент.

Навколо стільки мотлоху, що не потрібно звертати на це увагу. Ані Лорак один із таких прикладів, на які не потрібно покладати багато уваги.

Нагадаємо, У минулу середу й четвер під час концертів Ані Лорак у Києві сталися сутички з правоохоронцями супротивників співачки, яка відома своєю проросійською позицією і, зокрема, продовжує виступати в Росії, а також в окупованому Криму.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ