Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині чоловік вбив собаку, а поліція відмовилася порушувати справу (фото)

Субота, 04 квітня 2020 09:41
У селі Дзвиняч, що на Тернопільщині трапився кричущий випадок. Місцевий житель забив до смерті дорослу чужу собаку, ніби то через вкрадену курку, а у поліції складу злочину не побачили. Більше того, власниця собаки сама закопувала тварину, бо ніхто цього робити не хотів. 

"Восени свідомо взяли з вулиці трьох собачок, вони росли, а ми їх просто любили, - пише Оксана Маланаш. - 
...Воно , з синюшним відтінком лиця, з коротким маршрутом по селу Дзвиняч для підняття настрою, вбило собаку за курку, яку ніхто не бачив. Знаєте, ця історія залишилась б в межах села, якби воно протверезіло і закопало собаку. Я просила наших спільних знайомих, посприяти, але марно...Я чекала дуже довго, мужності, щоб закопати, на це у нього не хватило. Зате показати як і чим убив, получилось".


За словами жінки, останньою краплею для публікації було після розмови з дільничним інспектором Антоном.

"Виявляється, все за протоколом, немає свідків - немає справи. Зі слів дільничного "Заставити закопати-це перевищення службових повноважень", - відзначила жінка. - Коронована наша поліціє !!!! Не шукайте свідків, ви їх зараз можете не знайти, ви просто працюйте. Ви живете за рахунок Українців. Вашу роботу виконують волонтери, які виживають, сама не розумію як. Ви повинні виконувати закони, які не ви приймали".

Жінка сама закопала собаку, а разом з тим довіру до людей та нашої поліції.


"З тваринами все просто, вони просто люблять, люблять навіть тих, хто не заслуговує на цю любов...
Сьогодні, як ніколи актуальні слова відомої поетеси Л.Костенко: "І страшно, і не віриться, невже не спам'ятаються? А часом вже і думаєш, а може люди віруси, от просто собі віруси на цій живій Землі...'', - підсумувала жінка. 

Користувачі у Фесйбук обурені такою ситуацією та просять власницю собаки написати заяву в поліцію. 

Оксана Олійник От підар старий.Пишіть заяву,записуйте усні розмови з ним,бо люди з Дзвиняча не вас підтримають,а ублюдка старого,тому все записуйте і навіть розмови його приплічників.Шкода песиків,шкода дуже...Може,урод старий,здохне від вірусу...

Moishevych Olha Чим дальше,тим гірше!
Мені здається тій людині треба дати в голову(БАЗ СВІДКІВ)
Як каже поліція:"Немає свідків,немає злочину"!.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ