Читайте нас в соціальних мережах

Одружуватися стало дорожче

Середа, 19 листопада 2014 14:23
Через нестабільну ситуацію всередині країни та різкий стрибок валюти деяким парам доводиться переносити власне весілля на невизначений термін.

Справа у фінансовій стороні питання – те, що колись вартувало одні гроші, сьогодні – вдвічі дорожче… і байдуже, що організатори домовлялися за менші суми зробити свято для молодят.

Так, для прикладу, одна лише оренда авто підскочила із 140-200 до 250-300 грн/год. Виїзд весільного кортежу за місто оплачувався в розрахунку 2-3 грн/км, а нині – 4 грн/км. Що цікаво, не лише здороження бензину «відбилося на гаманці», але й послуги тамади та музикантів.

Тернопільські молодята, звісно, намагаються домовитися за меншу суму і шукають більi економні варіанти.

"Це вийде, в буквальному сенсі слів, золоте весілля. За ті гроші, що хочуть сьогодні, можна було ще півроку тому справити два розкішних банкети, а зараз мусиш шукати як викрутитися…не відміняти ж весілля", - каже тернополянка Олена.

Дівчина хотіла побратися з коханим до Великого посту, але їм несподівано почали телефонувати то з ресторану, то тамада, фотограф із звісками про підняття тарифів.

"Це був для нас з коханим шок, адже стільки грошей ми просто не маємо… Можливо, доведеться перенести весілля до «кращих часів», - бідкається наречена.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Pajero Sport 06.12.2014, 00:23
А у нас на послуги автомобільного кортежу ціни які були, такі і залишились) 130 грн. за годину, 4-та година 100 грн). Так що, знаєте до кого звертатись)
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ