Читайте нас в соціальних мережах

Студенти "Пулюя" закликають долучитися до акції "Родина героя"

Неділя, 16 листопада 2014 09:47
Студенти Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя звернулися до своїх ровесників з інших вузів із закликом долучитися до акції «Родина героя».
 
Її мета – збір подарунків та пожертв напередодні Дня святого Миколая та Різдва Христового для дітей українських військових. 
 
«У цей непростий для України час не за кожним святковим столом сидітимуть батьки. Діти тих батьків, які служать в зоні АТО, сумуватимуть за ними. Тому ми пропонуємо розвіяти дитячий смуток та зігріти їх серця нашими пожертвами. Хай діти знають, що їх батьки – найкращі у світі, ними пишається Україна!», - йдеться у зверненні.
 
До акції «Родина героя» можуть долучатися всі свідомі студенти, українці чи громадянини іншої держави, кому не байдужа доля України. 
 
«Зі свого боку гарантуємо, що всі кошти передамо через обласний військовий комісаріат та волонтерів дітям АТОвців, усім порівно, незалежно від статі та віку. Кошти дійдуть до дітей та втішать їх у Різдвяні свята!», - обіцяють організатори акції.
 
Після її завершення вони обіцяють відзвітувати на веб-сайті ТНТУ за кожну гривню, отриману на рахунок.
 
Ініціативи проведення акції вважають, що, аби взяти в ній участь, не потрібно мати багато грошей, а лише добре серце.
 
Долучись до благородної справи - і у твоєму домі у Святвечір буде тепліше!
 
Акція триватиме до 20 січня 2015 року.
 
Її уже підтримали: Тернопільський обласний військовий комісаріат (майор Олена Величанська), Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя (голова студради Віталій Забава), Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського (голова студради Олег Фаріон), Тернопільський національний економічний університет (голова студради Павло Бич), Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка (голова студради Костянтин Соцький ), 
 
Гроші можна перерахувати на рахунок:
 
Банк отримувач: ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»
МФО: 338501
 
Отримувач: П. І. Б. МИКОЛЮК ЮРІЙ МИРОНОВИЧ
ЄДРПОУ отримувача: 3541804273
Розрахунковий рахунок отримувача: 2625843506
Призначення платежу: Поповнення карткового рахунку;
 
Номер карткового рахунку: 0986778600
П. І. Б. МИКОЛЮК ЮРІЙ МИРОНОВИЧ
Рахунок накопичувальний.
 
Якщо ти учасник акції і хочеш перевірити стан рахунку та переконатись, що твої кошти дійсно надійшли на рахунок, увійди на сайт та перевір.
 
Адреса сайту: https://vk.com/rodynaheroya

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ