Читайте нас в соціальних мережах

До покійної тернопільської студентки з Гани у день самогубства дзвонив чоловік

Вівторок, 21 січня 2020 09:49
Тернопільська полiцiя з’ясовує новi деталi справи тернопiльської студентки з Гани Бaдмус Ололaде Рaфiaт, яка здiйснилa суїцид.

Так, поки що не зрозумiло, що саме пiдштовхнуло дiвчину до здiйснення самогубства. А рiднi взагалi не вiрять, що юнка могла пiти на такий крок. У передсмертнiй записцi також чiтко не сказано, хто чи що – причина вiдчаю тернопільської студентки.

Також цiкаво, що напередоднi до дiвчини телефонував хтось iз чоловiкiв, особу якого на разi зясовують. Про це повiдомив начальник ГУНП в Тернопільській областi Олександр Богомол.

—  Вiд рiдних покiйної ми отримали iнформацiю, що до дiвчини пiзно телефонували. Дзвонила близько опiвночi людина чоловiчої статi. Ми перевiряємо цю iнформацiю. Також опрацьовуємо версiї i щодо доведення та примушування до суїциду. Якщо будуть пiдстави для того, щоби перевiряти версiю умисного вбивства, то будемо працювати i над цим. Наразi по цiй справi порушено кримiнальне провадження за статтею 115 ККУ. Можемо проводити будь-якi негласнi слiдчi дiї Не маємо жодних перешкод для проведення розслiдування, — зазначив Олександр Богомол.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ