Читайте нас в соціальних мережах

Розрекламовані авто швидкої допомоги для Тернопільщини від минулого року досі чекають свого часу

Вівторок, 14 січня 2020 13:56
Реанімаційні автомобілі, які були закуплені відповідно до програми розвитку медицини, в очікуванні вишуканого представлення за присутності керівництва Тернопільщини.

Про це наголосив на персональній сторінці в соцмережі Фейсбук голова Тернопільського осередку «Громадянський Рух “Хвиля”» Олексій Станько.

—  Ще 26 грудня «супутник Тернопільщини» Олег Барна зійшов з орбіти і видав у себе на FB сторінці пост про закуплені авто швидкої допомоги. Станом на вчора ці автомобілі досі чекають свого часу (феєричного вручення із залученням співочих колективів та всього духовенства області). Тож коли це відбудеться, невідомо, оскільки очільник Тернопільщини з туром та ляшківцями на підтанцьовуванні ще не закінчив по другому кругу вручати авто «Renault Duster» для потреб сільських медичних амбулаторій. Як би це смішно і водночас сумно не звучало, але влада не займається своїм прямим обов’язком, а перш за все примітивною шароварщиною, імітуючи високу продуктивність праці!зазначив голова тернопільської «Хвилі».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ