Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопільщини прийшов обкрадати супермаркет з пістолетом

Середа, 04 грудня 2019 15:27
На Тернопіллі охоронцю супермаркету злодій погрожував пістолетом. Останній прийшов до крамниці коїти протиправне вже не вперше, але цього разу його помітив працівник служби охорони.

Так, 28 та 30 листопада в одному із мережевих торгових закладів було скоєно крадіжки продуктів харчування, про що співробітники маркету повідомили правоохоронців. Момент скоєння злочину невідомим чоловіком зафіксували камери спостереження. Тож, коли 3 грудня лиходій вкотре навідався у магазин, його впізнав охоронець.

— Аби не дати зловмисникові знову вчинити протиправне, працівник охорони намагався затримати його до приїзду поліції. Та реакція крадія була непередбачуваною: той вийняв з кишені предмет, схожий на пістолет, і став погрожувати вбивством, — інформують у Тернопльському відділі поліції.

На щастя, правоохоронці швидко прибули на місце злочину.

 — Зброю, якою погрожував 39-річний мешканець одного з сіл Тернопільського району, вилучили. Тепер зловмиснику доведеться понести відповідальність  не лише за вчинення майнових злочинів, а й за погрозу вбивством, — додають у поліції.

Досудове розслідування триває.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ