Читайте нас в соціальних мережах

Поліцейські затримали злочинний дует, який ще з літа обкрадав оселі тернополян

П'ятниця, 11 жовтня 2019 15:42
Ще з літа до поліцейських Тернополя почали надходити повідомлення про крадіжки з квартир, що розташовані на перших поверхах і не захищених ні ґратами, ні іншими засобами. Нещодавно злочинців, які «обчищали» чужі помешкання впіймали «на гарячому».

— Підозрювані — 28-річний житель Гусятинського району та 41-річний уроджень Хмельниччини, які вже неодноразово судимі. Наразі відомо про сім фактів вчинення злодійським дуетом квартирних крадіжок, — інформують в обласній поліції.

Остання крадіжка виявилося невдалою для злодіїв, адже після того як з чужої квартири вони поцупили сейф та фотоапарат, їх затримали. На слід підозрюваних вийшли співробітники управління карного розшуку спільного з колегами з Тернопільського відділу поліції.

— Зловмисники через вікна проникали до  чужих осель і виносили гроші, ювелірні вироби та особисті речі. Суми збитків були різні. У Тернополі вони винаймали квартиру, куди зносили чуже майно. Частину крадених речей, які вони не встигли продати, у них вилучили, — повідомляють правоохоронці.

Чоловікам оголошено підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних правопорушень на території Тернопільщини та інших областей. Триває досудове розслідування. 

DSCN0249.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ