Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відкриють новий осередок "Української молоді - Христової"

Вівторок, 17 вересня 2019 16:40
Днями провідники молодіжної християнської організації "Українська молодь - Христові" відвідали парафію УГКЦ Зарваницької Матері Божої м. Тернополя, де відбулася зустріч з молоддю. У ході зустрічі, яка пройшла у храмі на запрошення декана Тернопільського та настоятеля храму о. Романа Вавруха, відбулася презентація УМХ з метою створення чергового осередку спільноти.

Духівник Тернопільського осередку ГО «Українська молодь – Христові» о. Олег Харишин представив духовні настанови для молоді Митрополита Андрея Шептицького, заохотив молодь долучатися до лав УМХівців. "Координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак та інші члени спільноти розповіли про історію, місію, діяльність організації, поділились особистими враженнями, запросили молодь бути вірними Христові та активно служити Богу і Україні", - йдеться у повідомленні Тернопільсько-Зборівсьї архиєпархії УГКЦ.

 umh12

Вкінці о. декан Роман Ваврух та його сотрудник о. Тарас Римар висловили сподівання, що завдяки скоординованим зусиллям молоді та священнослужителів новий осередок УМХ розпочне свою діяльність.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ