Читайте нас в соціальних мережах

У місті на Тернопільщині посеред проїжджої частини посадили дуб (фотофакт)

Середа, 14 серпня 2019 20:17
Ремонт дороги у незвичайний спосіб вирішив зробити мешканець Шумщини на Тернопільщині, який посеред проїжджої частини посадив молоде деревце.

Так, у Фейсбук-спільноті «Типовий Шумськ» Vitalij Dudar виклав відео, як посеред дороги його товариш посадив дубок. Молоде деревце сміливець закопав у яму на дорозі, куди попередньо наніс ґрунту. На нову зелену окрасу дороги «садівник» не пожалів води. Це щоб дубок добре прийнявся на новому місці.

Жителям Тернопільщини неабияк сподобалася ініціатива юнака. Бо ж це не вперше на Тернопільщині люди садять на дорозі зелень, щоби привернути увагу до ям.

—  Мати це мінус. Активна громадянська позиція це плюс. Кожна дорога навіть чужа має ж кимось обслуговуватися. Власність повинна зобовязувати до чогось.  Ніхто не забороняє місцевій владі заліпити ту яму самим або через улюблених фірм тіпа авакспроф, а рахунок за ремонт відправити власнику, —  прокоментував Mykola Kanyuk.

—  Молодці, креативненько, може тепер хоч зверне увагу влади на цю проблему,а то їдеш не знаєш - чи по дорозі,чи по смузі перешкод, — підмітила Наталія Липова.

—  Минулого року в Кременці дорогу до поліклініки ( в районі Полкової церкви) також засадили такими клумбами, тільки їх було штук 6-7. На наступний день дорогу розгорнули, ями засипали, асфальту не клали нового, але ям немає. Я вважаю, що це чудова ідея для привернення уваги. Не такий великий Шумськ, навіть для того, щоби замостити асфальтом, — зазначила Таня Батьковець Ліщун.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ