Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни з обмеженими можливостями зможуть безкоштовно і з комфортом добратися на "Файне місто"

Четвер, 11 липня 2019 17:36
Хороша новина для тернополян з обмеженими можливостями, які планують відвідати цьогорічний музичний фестиваль «Файне місто»: організатори обіцяють забезпечити їм не лише комфортні умови перебування, але й транспортування.

Як повідомили організатори фестивалю, послугою соціального таксі зможуть скористатися ті, хто заповнить відповідну анкету, або ж зареєструється за номером гарячої лінії: 097 087 6146. Таким чином, людей з інвалідністю безкоштовно забиратимуть на фестиваль та відвозитимуть потім додому.

— Таку опцію ми реалізовуватимемо знову, оскільки про це ще минулоріч просили відвідувачі, — говорить співорганізатор музичного фестивалю «Файне місто» Рустам Ергешов. — Також на території фесту буде спеціальний майданчик і лабіринт, де кожен охочий зможе на собі відчути усі обмеження, з якими у повсякденному житті стикаються люди з інвалідністю.

Як і попереднього року, на фесті будуть облаштовані підвищення біля головної сцени та майданчики з прорезиненими доріжками. Зроблено це для того, аби відвідувачам з особливими потребами було набагато легше пересуватись територією фестивалю.

Нагадаємо, цьогоріч музичний фестиваль "Файне місто"на території іподрому, що біля Тернополя, триватиме впродовж  25-28 липня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ