Читайте нас в соціальних мережах

Батальйону “Збруч” доставлено 4,8 тис. літрів води та утеплення для наметів

Вівторок, 02 вересня 2014 09:06
Тернопільському 6-му батальйону територіальної оборони “Збруч”, волонтери доставили 4,8 тис. літрів питної води та утеплення для наметів.
 
З Гусятина, із виробничих потужностей “Новозбручанської” мінеральної води, з ініціативи її керівництва, понад 2 тисячі пляшок питної води відвезли для батальйону, який виконує бойові завдання на півдні України, 
 
Також, як повідомив заступник командира батальйону територіальної оборони з тилу підполковник Ігор Дрозд, до батальйону доставлено утеплення для наметів, оскільки військова частина почала готуватися до осінньо-зимового періоду.
 
- Хоча до зими ще декілька місяців, проте ночі уже зараз стали прохолодними. Щоби не було переохолодження особового складу ми вже починаємо утеплювати палатки, де відпочивають військовослужбовці, — наголосив підполковник Ігор Дрозд.
 
повідомлялося раніше, найближчим часом до військової частини мають надійти утеплені куртки на кожного військовослужбовця, за які повністю проплачено кошти і які шиються у Харкові. Також вирішено питання з гумовими чоботами, оскільки у осінній період у місцях виконання батальйоном завдань буде чимало болота. На під'їзді й пічки-“буржуйки”.
 
- Термобілизну та рукавиці активісти та волонтери шукають за кордоном і до перших холодів обіцяють нам також передати, — повідомив заступник командира батальйону територіальної оборони “Збруч” з тилу підполковник Ігор Дрозд.
 
Проблем забезпечення паливо-мастильними матеріалами на військову техніку немає.
 
 
Василь Лабай
 
Фото з сайту http://rivne1.tv
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ