Читайте нас в соціальних мережах

За місяць в громадському транспорті Тернополя оштрафували близько сотні пасажирів

П'ятниця, 25 січня 2019 17:38
За місяць відколи у тернопільських маршрутках та тролейбусах штрафують за безквитковий проїзд, контролери наклали на пасажирів близько ста штрафів. Про це повідомляють у КП "Тернопільелектротранс".

За словами директора КП Андрія Мастюха, зараз щоденно працює десять контролерів та їхній керівник. Працюють від самого ранку (орієнтовно від 6-ої год.) і аж до останніх рейсів.

— Вони дотримуються спеціально складеного графіку роботи, охоплюючи таким чином усі маршрути, — розповідає керівник КП "Тернопільелектротранс". — Далі подають свої звіти на міське управління транспорту. Перший місяць роботи вже дав результати — понад 100 оштрафованих пасажирів.

На думку Андрія Мастюха штрафування є дієвим способом вплинути на підсвідомість тернополян, які не звикли вимагати квитки за проїзд у громадському транспорті. Тепер пасажири все частіше просять водіїв видати такі квитки.

Рішення про те, щоб контролери могли на місці накладати штрафи за безквитковий проїзд від імені виконавчого комітету, прийняли 20 грудня. До цього контролери лише пояснювали пасажирам, що  вони обов'язково повинні мати квиток і давали попередження.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ