Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі викрили листоношу, яка підробила підпис пенсіонерки, щоб привласнити її кошти

Понеділок, 21 січня 2019 15:06
Пенсіонерка із села Шкроботівка Шумського району, що на Тернопільщині, марно очікувала декілька місяців виплати субсидії. Її грошову компенсацію від держави за паливо прибрала собі до рук місцева листоноша.

Потерпіла дізналася про те, що їй ще в серпні перевели кошти, коли поїхала в райцентр з’ясовувати чому їй не дали субсидію. Там повідомили, що гроші на тверде паливо, згідно документів, їй виплатили через відділення «Укрпошти». Загалом — понад 4000 гривень.

Насправді ж їх витратила на власні потреби листоноша. Отримавши гроші для передачі малозабезпеченій особі як субсидія на тверде паливо, вона залишила їх собі, а у відомості про отримання поставила підроблений підпис.

Сама листоноша після  викриття зізналася у скоєному. Гроші пенсіонерці вона вже повернула. Каже, що їй вони були потрібні тимчасово, адже вона має хвору дитину, якій на той час терміново треба було пройти лікування в Тернополі, а в хаті не було потрібної суми.

Поки поштарка ще працює, однак керівництво вже підшукує їй заміну, бо ситуація серйозна і набула розголосу. Такій людині більше не хочуть довіряти чужі гроші, адже репутацію вона втратила. Слідство у справі досі триває.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ