Читайте нас в соціальних мережах

Смертельна ДТП на Тернопільщині: потерпілий помер в реанімації, ще четверо травмовані

Субота, 12 січня 2019 17:39
Сьогодні вранці у лікарні м. Зборів, що на Тернопільщині, так і не прийшовши до тями в реанімаційному відділенні помер 47-річний мешканець Львівської області. Травми, які напередодні отримав чоловік внаслідок аварії виявилися несумісними з життям.

ДТП сталася 11 січня близько 07:30 год. у м. Зборів на трасі Тернопіль-Львів. Там на дорозі не розминулися іномарка «Reno» та бус «Volkswagen Multivan», в яких окрім водіїв на момент аварії були пасажири. Усіх їх було госпіталізовано в Зборівську ЦРЛ.

За інформацією журналістів сайту «Тернополяни», у водія «Reno» діагностували ЗЧМТ, та забій головного мозку. Чоловіка доставили в реанімацію, де він через добу помер. Його дружина, яка також потерпіла в автокатастрофі, отримала легші травми — забій головного мозку та голови. Її життю нічого не загрожує.

Щодо трьох потерпілих пасажирів з «Volkswagen Multivan», то вони отримали різного ступеню тілесні ушкодження — зміщення гомілки, різано-рвані рани ніг тощо. Після надання меддопомоги їх відпущено додому.

За фактом порушення ПДР (в тому числі з травмованими особами) відкрито кримінальну справу. Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ