Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині в полоні негоди опинилися рейсовий автобус, мікроавтобус та декілька автомобілів

Вівторок, 18 грудня 2018 11:20
Минулої доби на Тернопільщині, через  несприятливі погодні умови, у снігових заметах та кюветах опинилися рейсовий автобус, мікроавтобус з пасажирами та декілька автомобілів.

У Гримайлові місцеві пожежні відбуксирували із кювета на проїжджу частину дороги рейсового автобуса «Merсedes - Benz» сполученням «Гусятин - Гримайлів», у якому перебували 9 осіб.

А на автодорозі, поблизу с. Літятин Бережанського району, рятувальники визволили зі снігового замету приватний мікроавтобус «Volkswagen Crafter», у якому перебувало 7 осіб.

У с. Цвітова Бучацького району у кювет потрапив автомобіль «Hyundai Galloper».

А в с. Лозова Тернопільського району черговим караулом місцевої пожежної команди с. Шляхтинці здійснив буксирування зі снігового замету автомобіля швидкої медичної допомоги, який повертаючись з виклику, внаслідок виходу з ладу, не зміг самостійно продовжувати рух.

Ще одна «швидка», повертаючись з виклику із с. Лозова, вийшла з ладу на вул. 15 квітня Тернополя. Караульні 1-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували транспортний засіб до місця дислокації, на вул. Рєпіна.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ