Читайте нас в соціальних мережах

Книгозбірня ТНЕУ поповнилася літературою найстарішого видавництва світу

П'ятниця, 14 грудня 2018 14:58
За сприяння та підтримки ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого у бібліотеку ім. Л. Каніщенка надійшла навчально-методична літературу видавництва Cambridge.

 Днями Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІІОТ передав у фонд Бібліотеки  ім. Л. Каніщенка близько 120 примірників навчально-методичної літератури видавництва Cambridge. Зокрема, понад 60 підручників «Exam Booster B1-B2 2 in 1. Підготовка до ЗНО».  

– Це сприятиме подальшому поглибленню вивчення англійської мови, а також допоможе студентам 4 курсу денної та заочної форм навчання у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови при вступі у магістратуру у наступному навчальному році, – запевнили працівники бібліотеки.

До слова, Cambridge University Press –  книжкове видавництво, створене на базі Кембриджського університету Англії. Першу власну книгу опублікувало ще в 1584 році, тому вважається найстарішим видавництвом світу. Започаткував його король Англії Генріх VІІІ Тюдор. Поряд з Oxford University Press, друкарня має статус привілейованої преси з ексклюзивним правом друкувати Біблію короля Якова.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ