Читайте нас в соціальних мережах

Чим сьогодні займатимуться топ-чиновники Тернопільщини

Середа, 05 грудня 2018 08:39
Щедрим на події для топ-чиновників Тернополя і Тернопільщини буде середа, 5 грудня.

У Тернопільській міській раді о 9 годині розпочнеться засідання виконавчого комітету. На розгляд винесено 11 питань порядку денного.

О 14 годині керівництво області візьме участь в урочистих заходах з нагоди Дня Збройних Сил України, які пройдуть в обласній філармонії.

З цієї нагоди також відбудеться покладання квітів до могил загиблих учасників антитерористичної операції на Микулинецькому кладовищі в м.Тернопіль.

Перший заступник голови ОДА Іван Крисак запланував робочу поїздку в м. Підгайці, віце-губернатор Ігор Вонс проведе засідання комісії із попереднього розгляду документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання дозволу на її виготовлення, матеріалів погодження місця розташування об’єктів, встановлення ставок орендної плати та питань купівлі-продажу земельних ділянок державної власності.

Заступник голови ОДА Олег Валов візьме участь в семінарі на тему: «Життя без бар’єрів», а Юрій Юрик проведе  прийом громадян та відвідає засідання колегії управління сім’ї та молоді облдержадміністрації.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ