Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській ОДА – 9 керівних вакансій

Середа, 05 грудня 2018 09:40
На початок листопада у Тернопільській облдержадміністрації залишається 9 керівних вакансій у структурних підрозділах ОДА.

Без призначеного керівника наразі працює департамент агропромислового розвитку, де вже відбувся конкурс на посаду директора.

Немає начальників у юридичному відділі апарату ОДА, відділі взаємодії із засобами масової інформації та управлінню регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації.

У державному архіві досі вакантна посада заступника директора – начальника відділу інформації та використання документів.

Вакантними залишаються посади заступника керівника апарату – начальника організаційного відділу апарату ОДА; заступника начальника управління – начальника відділу у справах релігій та національностей управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей облдержадміністрації; заступника начальника управління - начальника відділу сімейної політики, протидії торгівлі людьми та фінансового забезпечення управління сім’ї та молоді облдержадміністрації, заступник начальника відділу туризму облдержадміністрації.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ