Читайте нас в соціальних мережах

У 5 громадах Тернопільщини розпочався процес висування кандидатів на місцевих виборах

Вівторок, 20 листопада 2018 09:20
У 5 об’єднаних територіальних громадах Тернопільщини розпочався процес висування кандидатів на місцевих виборах, які відбудуться 23 грудня 2018 року.

«19 листопада розпочинається процес висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови на відповідних перших місцевих виборах», - повідомили у Центральній виборчій комісії.

Подання до ТВК документів для реєстрації кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови триватиме до 28 листопада включно.

А до 29 листопада включно територіальні виборчі комісії прийматимуть рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови або про відмову в реєстрації.

Також слід зазначити, що згідно з поданими до ЦВК документами у вказаних перших місцевих виборах зможуть взяти участь місцеві організації 46 політичних партій.

Як ми повідомляли, на Тернопільщиині ерші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, призначені на 23 грудня 2018 року, відбудуться в Копичинецькій міській об’єднаній територіальній громаді Гусятинського району, Купчинецькій сільській об’єднаній територіальній громаді Козівського району та Монастириській міській об’єднаній територіальній громаді.

Також 23 грудня перші вибори відбуватимуться в Білецькій та Настасівській сільській об’єднаній територіальній громаді Тернопільського району.

Проведення перших виборів у 5 громадах Тернопільщини обійдеться в 1,3 млн. гривень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ