Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль оголосив конкурс на посаду завідувача сектору контролю за паркуванням транспорту

Четвер, 08 листопада 2018 08:40
Тернопільська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору контролю за паркуванням транспортних засобів управління муніципальної поліції.

Вимоги до претендентів на посаду: громадянство України та вільне володіння державною мовою; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або на державній службі не менше 2-х років, або на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3-х років; комунікабельність, високі організаційні здібності.

Бажаний досвід роботи в правоохоронних органах.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають  у відділ кадрового забезпечення заяву на ім’я міського голови про участь в конкурсі, особову картку (форма П-2ДС) з автобіографією (додаток 1 до особової картки П-2ДС), копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків, військового квитка (при наявності), копії документів про освіту.

Претенденти на посаду подають на сайт НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Детальна інформація за телефоном 40 41 23 (відділ кадрового забезпечення).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ