Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі створили Союз африканських студентів

Середа, 07 листопада 2018 09:40
Тернопільському державному медичному університеті створили Союз африканських студентів. Його заснували іноземні студенти вишу - представники африканських держав.

Про це повідомили у прес-службі ТДМУ.

Очолив новостворене університетське об’єднання студент Zachariah Gyetuah – голова Асоціації студентів Гани. До керівного складу Союзу африканських студентів увійшли Daniel Aganren, Khonde Baka Calixte, Veronica Nasima Namibia, Sharon Chitsva, Elieser Shilongo, Tanaka Nhokwara, Winifred Onwordi.

Метою Союзу є покращення комунікації між його членами та з адміністрацією університету

«Під час установчого засідання йшлося і про необхідність створення Студентського парламенту іноземних студентів, мета якого об’єднати студентів з різних країн, опікуватися новоприбулими студентами, вирішувати різні питання проживання в гуртожитках, підвищення рівня взаємоповаги і взаєморозуміння між представниками різних націй, допомагати студентам адаптуватися в українському суспільстві», - повідомили у прес-службі медичного університету.

Окрім того, було обговорено питання щодо створення студентської ради іноземців у гуртожитку, щоб студенти несли персональну відповідальність за проживання у гуртожитку, дотримувалися чистоти, порядку, дисципліни.

У прес-службі Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського уточнили, що медичний виш - це багатонаціональна родина, до складу якої входить понад 1800 іноземних студентів з 59 країн світу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ