Читайте нас в соціальних мережах

В нічній аварії біля Тернополя постраждала ще одна жінка із Закарпаття, на яку наїхав п'яний водій

П'ятниця, 02 листопада 2018 15:47
У вчорашній аварії в Тернополі — ще одна потерпіла. 33-річна уродженка Закарпаття отримала травми в результаті ДТП при в’їзді на В. Березовицю, переходячи дорогу у невстановленому місці.

Нагадаємо, йдеться про інцидент, що стався вчора, 1 листопада, близько 21:20 год., в якій загинула 65-річна жінка із Закарпаття, яка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу. Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», її збив водій автомобіля «Мерседес», який не встиг відреагувати на появу людини на неосвітленій ділянці.

З’ясувалося, що дорогу жінка ромської зовнішності перебігала разом із своєю донькою та маленькими онуками. Втім, молодшій із них пощастило більше — вона залишилась живою, потрапивши під колеса іншого авто. Відомо, що 33-річну потерпілу збив інший кермувальник автомобіля «Volkswagen Passat» на польській реєстрації. Як і в попередньому випадку, власник машини пояснив, що жінка раптово вибігла на дорогу.

На місці події правоохоронці провели огляд водія. «Драгер» показав, що той був за кермом у нетверезому стані, кажуть патрульні. Зокрема, у його крові було виявлено 1,16 проміле алкоголю.

Тим часом бригада швидкої допомоги надала допомогу потерпілій. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови та струс мозку. Від госпіталізації жителька Закарпаття відмовилась.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ