Читайте нас в соціальних мережах

PR-менеджери Юлії Тимошенко намагалися "купити" тернопільську блогерку

П'ятниця, 05 жовтня 2018 12:50
Відома тернопільська блогерка Наталя Литвин, на сторінку якої в мережі «Інстаграм» підписані більше 170 000 людей, розповіла про те, що їй пропонували «співпрацю» з лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Зокрема, блогер оприлюднила скіншот листування, в якому вела переписку з PR-менеджером, який «відкритим текстом» писав про бажання розмістити на сторінці Литвин декілька публікацій з пропагандою Юлії Володимирівни.

"Один з наших клієнтів, Юлія Тимошенко, звернулася до нас з питання розвитку акаунта в Instagram. Зараз у нас йде активна підготовка до запуску різних рекламних активностей, і один з напрямків - це робота з лідерами думок. Ми б хотіли розмістити у вас кілька публікацій . Скажіть, будь ласка, можемо обговорити деталі? " - написав блогеру представник PR-агентства.

У відповідь тернополянка написала, що рекламою політиків не займається.

Дане повідомлення швидко підхопили в соцмережах. На цю тему свої думки висловили й інші блогери, які вважють подібні підходи напередодні виборів «низькопробними». Зокрема, ще один тернопільський блогер та фотограф Олег Балюк закликав своїх колег не продаватися політикам, які використовують такі брудні політ-технології.

«Якщо ви побачите в когось згадку чи рекламу про Юлію Тимошенко чи іншого політика, то знайте, що ці люди продали свою с*аку дуже дорого… Вже краще прорекламувати 10 китайських товарів, ніж брати участь в подібному, бо продавати свою думку, рекламуючи політичну силу — це дуже низько», – каже Олег Балюк.

Між тим він зазначив, що трохи згодом (після публікації серії Instagram Stories у себе в акаунті на цю тему) до нього зателефонував представник команди Юлії тимошенко, який переконував у тому, що дане повідомлення про співпрацю надсилали не PR-менеджери Леді Ю., а, очевидно, її конкуренти, які намагаються підірвати репутацію політика. Мовляв, завойовувати молоду аудиторію такими методами вони не збираються, адже також вважають це негідним.

Тим не менше, інтернет-юзери пишуть, що останнім часом Юлія Тимошенко почала активно вливатися у молодіжну спільноту. Так, в одному з розіграшів дорогого IPhone XS вона стала одним зі спонсорів гівевею. Тож де правда?

43161253_1937987889584464_5179861564068462592_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ