Читайте нас в соціальних мережах

Жителька Тернопільщини організувала благодійну акцію

Четвер, 04 жовтня 2018 13:00
Жителька Вишнівеччини, яка є власницею комісійного магазину «Знахідка», Мирослава Жук ініціювала створення благодійної акції «Радій життю, допомагаючи іншим», якe підтримало місцеве керівництво.

– Ідея організувати благодійну акцію, зі збору одягу для потребуючих сімей, виникла на основі професійних особливостей. Часто клієнти нашого магазину, які приносять одяг для того, аби ми його продали, у ході нашої співпраці відмовляються від цих речей, або забирають їх та спалюють. А у світі є стільки потребуючих, чому б не віддати цю одежу їм? Відтак, я звернулася до місцевого соціального працівника, яка вказала на ті сім’ї нашої громади, у яких є проблеми цього характеру. Тому ми вирішили організувати благодійний збір одягу для них, – поділилася Мирослава Жук.

Акція «Радій життю, допомагаючи іншим» проводиться у Вишнівецькій громаді вперше і стартувала вона від 3 жовтня.

До «магазинчику допомоги» вже завітало чимало милосердних жителів, які залишили контактні дані для того, аби їх інформували про хід цієї справи. Ті, у кого немає одягу, вирішили допомагати солодкими подаруночками для дітей.

До слова, цього місяця проводиться збір речей для хлопчиків віком від 2 до 8 років. Охочі  можуть приносити одяг у магазин «Знахідка», який знаходить в смт. Вишнівець. За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном +38(0985785487).

 Олена Пахомська

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ