Читайте нас в соціальних мережах

Новостворений Тернопільський апеляційний суд розпочав процесуальну роботу

Четвер, 04 жовтня 2018 09:40
У газеті «Голос України» повідомлення голови Тернопільського апеляційного суду про початок роботи новоутвореної установи.

Про це повідомили в управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності Вищої Ради правосуддя.

Відповідно до повідомлень голів новоутворених судів свою процесуальну діяльність з 3 жовтня 2018 року розпочали: …  Тернопільський апеляційний суд …», - йдеться в повідомленні.

Раніше прес-служба апеляційного суду повідомляла, що «новоутворений Тернопільський апеляційний суд відновить розгляд справ із моменту опублікування в газеті "Голос України" повідомлення голови суду про початок роботи суду».

33.jpg

Розгляд кримінальних проваджень, справ про адміністративні правопорушення та цивільних справ буде продовжено тим самим складом судової колегії, яка розпочала слухання справи.

Як ми повідомляли, президент України своїм указом №452/2017 ліквідував Апеляційний суд Тернопільської області та утворив Тернопільський апеляційний суд в апеляційному окрузі, що включає Тернопільську область, з місцезнаходженням у місті Тернополі.

У зв'язку з ліквідацією апеляційного суду Тернопільської області тимчасово припиняється розгляд справ судом апеляційної інстанції з 1 жовтня 2018 року.

Головою новоутвореного Тернопільського апеляційного суду обрано Богдана Гірського.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ