Читайте нас в соціальних мережах

В райцентрі на Тернопільщині школярі щодня наражають себе на небезпеку

Субота, 15 вересня 2018 16:33
Попри неодноразові звернення місцевих жителів, поблизу Кременецької ЗОШ №4, що на Тернопільщині, досі не встановили пішохідного переходу. І хоч раніше він там був, тепер його перенесли і школярі щодня змушені перебігати дорогу у невстановленому місці.

Та, зізнаються кременчани, не те що дітям — дорослим лячно переходити дорогу до школи. А так як попередній пішохідний перехід тепер облаштований аж за зупинкою, на місці старої «зебри» залишився лише невиразний слід. Новий же перехід дорожня служба нанести, вочевидь, забула.

Директор Кременецької ЗОШ №4 Юрій Козачук каже, що добре знає про цю проблему і вже би й сам наніс білі лінії на дорозі, от тільки не можна, адже даний відрізок шляху є частиною дороги державного значення і за її стан відповідає Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Туди вже звертались безліч разів, але віз і досі там, де й був. Тим часом батьки школярів погрожують взагалі перекрити дорогу, якщо облавтодор не дослухається до їхніх вимог щодо нанесення відповідної розмітки поблизу школи, адже безпека дітей має бути на першому місці.

 

Додати коментар