Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській школі мистецтв - нова очільниця

П'ятниця, 14 вересня 2018 11:57
У Тернополі визначилися із переможцем на вакантну посаду директора Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої школи мистецтв ім. Ігоря Герети. У змаганні за крісло очільника закладу взяли участь троє кандидатів.

Претендентами на посаду були директор колишньої школи №21 Наталія Секелик, педагог новоствореного ліцею Оксана Матковська та директор колишньої обласної школи мистецтв Марія Гудима. Кожен з них публічно презентував власний план розвитку школи-ліцею та виконував тестові завдання.

Шляхом таємного голосування перемогу здобула Марія Гудима. За неї проголосували дев’ятеро із п’ятнадцяти членів конкурсної комісії.

— Саме рішення про участь в цьому конкурсі далося мені непросто. Але зараз я не шкодую, що спробувала свої сили. Як керівник нового ліцею я вже сьогодні можу сказати про те, що наш навчальний заклад якісно вирізнятиметься серед інших в Тернополі, його родзинкою стане мистецька складова, яка даватиме можливість всебічного розвитку особистості, – підкреслила нова очільниця Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої школи мистецтв ім. Ігоря Герети Марія Гудима.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар