Читайте нас в соціальних мережах

Жителька Тернопільщини виготовляє вироби для того, аби врятувати життя 22-річного племінника

Четвер, 06 вересня 2018 15:00
Жителі Тернопільщини можуть придбати оригінальні вироби у мешканки Козови Ольги Князь і тим самим допомогти її племіннику подолати нелегку недугу.

Про те, що 22-річний житель (9 вересня йому виповниться 23 роки) Підволочиського району Форостій Святослав, молодий організм якого вразила онкологія, потребує допомоги, вже писали українські ЗМІ.

Святослав пройшов 6 курсів хіміотерапії. Скільки ще попереду – невідомо, усе вирішує діагностика, яку проводять лише у Києві. За її результатами встановлюватимуть подальше лікування.

 Нагадаємо, що кожна наступна хіміотерапія обходиться родині  хлопця у 20 тис. грн. Проходження діагностики в Києві – це ще 8 тис., не враховуючи щоденні витрати на додаткові медикаменти.

Однак слова лікарів: «цей вид раку лікується, просто потрібні час і хіміотерапія для того, щоб вбити всі ракові клітини», допомагають рідним та друзям не опускати руки.

Відтак тітка Святослава Ольга Князь вирішила зібрати кошти на лікування племінника за допомогою виготовлення дитячих іграшок.

Це не є моєю основною справою, адже за професією я – вихователь дитячого садочку, але зараз перебуваю на групі інвалідності, тому не працюю. Рукоділлям захоплююся давно. Інтенсивніше навернулася в це русло задля того, аби допомогти своєму племіннику Ярославу Форостію, якому встановили діагноз – Лімфома Ходжкіна 4 b. На виготовлення одного виробу витрачаю близько одного дня, менші іграшки займають годину. Прибуток за таке творіння коливається від 30 до 100 грн, – ділиться Ольга Князь.

До слова, хвороба – безжальний виклик, протидіяти якому важко та дороговартісно. Небайдужі до людського болю можуть допомогти юнакові, спрямувавши гроші на його лікування, або придбавши виріб, виручені кошти із якого також підуть на одужання Святослава.

 Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168 7573 5730 0393 ФОРОСТІЙ СВЯТОСЛАВ ЮРІЙОВИЧ

 Олена Пахомська

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ