Читайте нас в соціальних мережах

«Крокодила поки що не замовляли перевозити», — засновник зоотаксі у Тернополі

Середа, 05 вересня 2018 16:02
Тернополяни, яким треба перевезти домашнього улюбленця в будь-який куточок України, можуть скористатися послугами зоотаксі, яке понад чотири місяці тому заснував тернополянин В’ячеслав Олієвський.

За словами власника зоомашини, особливий транспорт користується популярністю насамперед у господарів, яким потрібно перевезти великогабаритних собак. Чоловік розповідає, що транспорт розрахований для будь-яких тварин – собак, котів, кроликів й інших та жартує, що поки що ніхто ще не замовляв перевозити крокодила.  

Оскільки в мене є власні великі собаки, я розумію, наскільки важливо іноді знайти зручний транспорт для перевезення тварин. На жаль, інколи габаритних тварин таксисти відмовляються транспортувати, тож, аби допомогти власникам чотирилапих подолати цю проблему, я і вирішив започаткувати зоотаксі. Власну машину мені допомогли переобладнати для того, аби створити в ній спеціальне місце для тварин. Моє авто має розділяючу штору, яка за потреби може підніматися та опускатися. Також є багажник, у якому доволі багато місця і де тварина через віконце буде бачити, куди їдемо. Найбільше за увесь час роботи таксистом мені доводилося перевозити разом сімох собак: чотирьох тварин у багажнику і трьох у салоні. З нами тоді ще їхало чотири пасажири, — розповів В’ячеслав.

Тернополянин підмітив, що обмеження у відстані, на яку він перевозить тварин, не ставить. Якщо потрібно їхати в межах міста, то мінімальний проїзд становить 45 гривень. Якщо тварину треба транспортувати за місто, то за оплату господарі домовляються із паном В’ячеславом індивідуально. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ