Читайте нас в соціальних мережах

Ще не вчилися, а вже вирішили: на Тернопільщині 11-класники не хочуть випускного балу

Вівторок, 04 вересня 2018 17:31
Вони не мріють побачити себе у розкішних костюмах та шикарних вечірніх сукнях. За ці гроші випускники з Тернопільщини хочуть яскравіших емоцій.

Так, 11-класники ЗОШ №1 у Ланівцях заявили, що по закінченню школи відмовляються від традиційного випускного, натомість — їдуть у мандрівку. Щоправда куди — ще не вирішили, втім для цього у них попереду ще є цілий навчальний рік.

Про такий незвичний підхід до випускного у спільноті «Моя Лановеччина», що в мережі «Фейсбук» повідомила Оксана Жмака.

«Під час святкової лінійки в першій школі почула приголомшливу новину від батьків випускників! А саме: цьогорічні випускники і їхні батьки прийняли мудре рішення і відмовились від випускного балу. Тобто, я так зрозуміла, що не буде традиційного святкування в дорогих костюмах і шикарних бальних сукнях. За ті кошти, які батьки мали б витратити на святкування, діти поїдуть у подорож», – пише пані Оксана.

До слова, таку ідею підтримують й інші користувачі ФБ, які у голосуванні за декілька варіантів проведення свята теж обирають подорож замість ресторанів, вбрань та церемоній. А що з цього приводу думаєте ви? Чи потрібно віддавати «дань» традиціями, чи таки змінювати їх, стираючи шаблони?

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ