Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі серед сміття на території закинутої будівлі знайшли кістки та череп людини (фото)

Четвер, 23 серпня 2018 12:06
Вчора ввечері на території закинутого нежилої приватної території, що по вул. Яремчука, 25 у Тернополі, діти, граючись, знайшли фрагменти людського скелета. Дорослі відразу «визначили», що ці рештки належать маленькій дитині.

Так це чи ні взялися з’ясовувати правоохоронці та експерти, які негайно виїхали на місце події, аби усе встановити. І допоки поліцейські працювали, тернопільські журналісти, в пошуках «сенсації», вже встигли опублікувати недостовірну інформацію. Місцеві ЗМІ, не розібравшись, почали «мусолити» тему «бездушності батьків, які викинули дитину на смітник». Мовляв, це ж наскільки потрібно не любити своє новонароджене дитя, щоб викинути його просто на вулицю, аби його пошматували собаки. Новина швидко розлетілася соцмережами, в яких люди стали активно коментувати прочитане.

Втім, як повідомили журналістам сайту «Тернополяни» у поліції, наразі не встановлено чи дійсно знайдений на смітнику череп дійсно належить дитині і якої взагалі давності виявлені вчора людські рештки. До того ж, серед купи непотребу були знайдені не лише останки людини, але й свійських тварин. Тож говорити про те, що це вбивство, або щось подібне, аж ніяк не можна, адже це цілком могла бути й природна смерть.

— Поліцейські виявили фрагменти скелета людини, які лежали вперемішку зі сміттям. Експерти вилучили рештки. З’ясувати, кому вони належать, якого віку була людина, ймовірну причину смерті буде можливо лише під час експертизи, — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

MVS_5405.JPG

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ