Читайте нас в соціальних мережах

В мережі опублікували кліп відомого гурту, в якому ентузіасти реалізували мрію тернопільського підлітка (відео)

Середа, 22 серпня 2018 17:16
В мережі YouTube з’явився кліп на пісню «Далі» тернопільського гурту «Фіра». І унікальний він, в першу чергу, своєю невигаданою історією про те, що мрії мають властивість збуватися.

У головній ролі — 15-річний тернопільський підліток Сергій Ткачук. Хлопець має проблеми із здоров’ям і пересувається з допомогою інвалідного візка. Втім, це не завадило йому реалізувати поки найбільшу мрію свого життя — підкорення Говерли.

Допомогли йому у цьому команда тернопільських ентузіастів. Активісти піднялися з хлопцем на найвищу гору України, несли його на плечах та всіляко підтримували в процесі сходження. І, врешті, все вдалося якнайкраще. Сергій і досі не може відійти від приємного шоку та переповнений незабутніх емоцій від цієї події, яка поділила його життя на «до» і «після».

Вчора, 21 серпня, в Українському домі «Перемога» у Тернополі презентували кліп на пісню «Далі». Саме відео, яке знімали активісти під час підкорення вершини, і лягли в основу кліпу, який відмінно доповнюють слова нової пісні гурту «Фіра». До слова, на YouTube відео вже переглянули більше 1100 разів. Пропонуємо і читачам нашого сайту оцінити відеороботу:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ