Читайте нас в соціальних мережах

Звітування про ремонт доріг Тернопільщини закінчилося словесною перепалкою між активістами та управлінцями (фото, відео)

П'ятниця, 17 серпня 2018 16:52
Досить бурхливо та на підвищених тонах у Тернопільській ОДА сьогодні, 17 серпня відбулося звітування про ремонт доріг загального та місцевого значення області.

Обговорення плану дорожніх ремонтно-будівельних робіт за 2018 рік, виконаних на окремих об’єктах та підсумок витрачених на ремонт субвенцій відбулися за головування начальника САД у Тернопільській області Богдана Юлика, першого та профільного заступника голови ОДА Івана Крисака та начальника Управління капітального будівництва Віктора Кузяка.

Після звітування управлінці відповідали на запитання учасників заходу, тільки не всі присутні мали змогу повноцінно поставити питання керівництву. Окрім журналістів, у кабінеті були присутні активісти від організації «Автомайдан», які також хотіли почути від керівників пояснення щодо багатьох наболілих дорожніх тем. Зокрема, про порушення, які були допущені при оголошенні тендерів на виконання ремонтів на окремих ділянках.

Як не прикро, та активісти змогли звернутися до спікерів лише в кінці заходу, адже попередньо автомайданівцям не дали можливості висловитися. Коли ж громадські діячі апелювали до управлінців, не обійшлося без словесної перепалки, сварки, звинувачень. Активісти обурилися, що керівництво неправдиво відповідає на їхні питання, замовчуючи, перекручуючи факти. Наостанок один з лідерів ГО «ВО «Автомайдан» Ігор Василів, не бажаючи більше слухати завуальовану правду від голів, залишив захід. 

IMG_3065.JPG

IMG_3078.JPG

IMG_3072.JPG

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ