Читайте нас в соціальних мережах

На посади 4 старост в Теребовлянській громаді претендує 7 осіб

Вівторок, 24 липня 2018 08:40
Закінчилась подача документів від кандидатів на посади старост сіл Боричівка, Мшанець, Слобідка та Ласківці Теребовлянської об’єднаної громади.

На посаду старости в с. Боричівка претендує Дублян Степан Олегович – 1963 року народження, освіта середня, одружений, пенсіонер, зареєстрований та проживає в м. Теребовля, вул. Народицька, 28 Теребовлянського району, самовисування.

У с.Ласківці також один кандидат на посаду старости - Мотас Ольга Романівна, 1970 року народження, освіта вища, одружена, діловод с. Ласківці, зареєстрована та проживає в с. Ласківці Теребовлянського району, самовисування.

У виборчих перегонах за крісло старости в с. Мшанець змагатимуться Сороцька Ольга Дмитрівна – 1989 року народження, освіта вища, одружена, тимчасово не працює, зареєстрована та проживає в с. Мшанець, самовисування та Калитюк Ярослав Михайлович – 1968 року народження, освіта професійно-технічна, одружений, тимчасово не працює, зареєстрований та проживає в с. Мшанець, самовисування.

Три кандидатури на посаду старости с. Слобідка:

Гарига Степан Богданович – 1989 року народження, освіта вища, одружений, тимчасово не працює, зареєстрований в с. Деренівка Теребовлянського р-ну, проживає в с. Слобідка Теребовлянського району, самовисування.

Стрілка Ярослав Йосифович – 1957 року народження, освіта вища, одружений, пенсіонер, зареєстрований в с. Цигани Борщівського р-ну проживає в с. Слобідка Теребовлянського району, самовисування.

Іванечко Тетяна Богданівна – 1985 року народження, освіта професійно-технічна, одружена, приватний підприємець, зареєстрована та проживає в с. Слобідка Теребовлянського району, самовисування.

Про це повідомили в Теребовлянській об’єднаній територіальній громаді.

Нагадаємо, що позачергові вибори старост у цих селах відбуватимуться 12 серпня 2018 року.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар