Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі впіймали банду злочинців-грузинів зі стажем, які «виносили» квартири

Понеділок, 16 липня 2018 18:04
У Тернополі затримали грузинів, які за два дні обікрали дві квартири перших поверхів будинків: одну на Східному масиві, а іншу – на Сонячному.

За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, до приміщень крадії проникали, витягнувши металопластикові вікна. А виносили з квартир гроші та золото. 

Декілька днів тому поліцейські затримали групу злочинців, які промишляли квартирними крадіжками. Двоє зловмисників – громадяни Грузії, а інший – вірменин. Ці чоловіки приїхали до Тернополя попутним транспортом, щоб скоювати крадіжки із помешкань громадян. Коли в поліцію повідомили про одну із крадіжок у місті, ми виїхали на місце події – зробили подвійний обхід, опрацювали камери відеоспостереження та встановили, як приблизно виглядають злочинці. Звичайно ж, головною зачіпкою було те, що ми розшукували саме кавказців. Ми почали перевіряти осіб цієї національності, які знімають квартири, кімнати в готелях. Згодом одному з оперативників надійшла інформація, що в орендованому житлі проживає троє чоловіків, за описами схожих на наших злочинців. А після цього нам повідомили про ще одну квартирну крадіжку. Ми задіяли всі сили оперативних підрозділів і з’ясували, де живуть крадії, а коли зловмисники пішли на третій злочин – затримали їх, — повідомив Степан Яцух.

Поліцейський розповів, що один із трьох затриманих осіб перебував незаконно на території України. До того ж, усі злочинці раніше перебували в місцях позбавлення волі. Степан Степанович підмітив, що наразі поліцейські вирішують, яку міру запобіжного заходу обрати для грабіжників.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ