Читайте нас в соціальних мережах

Визначився переможець конкурсу на посаду керівника Тернопільського театру актора і ляльки

П'ятниця, 06 липня 2018 08:00
Конкурсна комісія визнала Івана Шелепа переможцем  конкурсу на заміщення вакантної посади  директора театру-художнього керівника Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. 

Про це повідомили в прес-службі обласної ради.

Там пояснили, що Іван Шелеп представив комісії  програму діяльності та перспективи розвитку установи, відповів на запитання.

Другий претендент Олексій Коломійцев на засідання конкурсної комісії не прибув, хоч і був повідомлений про засідання. Водночас, він не заявив і про бажання презентувати власну програму в онлайн-режимі, як це допускає закон.

Тож комісія одноголосно відкритим голосуванням визнала Івана Шелепа переможцем  конкурсу та рекомендувала голові обласної ради укласти з ним контракт терміном на п’ять років.

55-річний Іван Шелеп - український актор, діяч культури, художній керівник Тернопільського академічного обласного театру ляльок.

У 1985–1988 — актор Тернопільського обласного музично-драматичного театру (нині академічний обласний драматичний театр). Від 1988 — в Тернопільському обласному театрі ляльок (нині академічний обласний театр актора і ляльки): заступник директора, від 1997 — художній керівник. Під керівництвом Івана Шелепа театр актора і ляльки — переможець міжнародних фестивалів, зокрема «Інтерлялька» (Ужгород; 2002, 2004), всеукраїнського фестивалю «Тернопільські театральні вечори. Дебют» (2004), відзначений на всеукраїнських та всесоюзних фестивалях театрів ляльок.

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ