Читайте нас в соціальних мережах

Битва сорока кухарів, мадярська юшка, равлики – що чекає тернополян на цьогорічному «КоропФесті»?

П'ятниця, 29 червня 2018 17:02
Понад сорок індивідуальних та оригінальних страв з риби українські та закордонні кухарі просто неба готуватимуть у тернопільському парку Шевченка на фестивалі «КоропФест», а найкращого кухаря нагородять кулінарним кубком Західної України.

І це не увесь перелік цікавинок, які приготували для гостей фестивалю організатори заходу, який відбудеться протягом 6-8 липня.

— У суботу та неділю буде проходити битва кухонь – збереться більше, аніж сорок кухарів та су-шефів з усієї України та Білорусії, які готуватимуть страви на літній сцені. Кожен із кулінарів-умільців виборюватиме звання кращого. А тематика страв буде рибна, при цьому кожен кухар повинен приготувати щось індивідуальне. Звичайно, на фестивалі продаватимуть свої наїдки і місцеві ресторатори, тож люди зможуть скуштувати щось не тільки з рибного меню. Доволі цікавою торговельною локацією на ярмарку буде й місце, де продаватимуть хінкалії та равлики,розповіла координаторка заходу пані Світлана.

Варто зазначити, що на фестивалі відвідувачі зможуть безкоштовно почастуватися мадярською юшкою. Окрім цього кухарі проведуть для гостей шість безкоштовних майстер-класів від шеф-кухарів, суддів кубка. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ